Fjalë Kyçe

Ryva pozon si një ‘lule’ në mesin e luleve të vërteta!

Ryva pozon si një ‘lule’ në mesin e luleve të vërteta!

Ryva Kajtazi është larguar paksa nga muzika. Kjo e fundit i është përkushtuar më shumë biznesit dhe familjes.

Por përgjatë kohës së fundi falë ndërhyrje ve të shumta që pati dhe falë angazhimit në palestër, Ryva ka ndryshuar thuajse e tëra, shkruan io.

Më e dobët, më e kuruar e grimuar mirë e veshur poashtu, shihet edhe në fotografinë e fundit që publikoi në Instagram.

Ajo çfarë bie në sy në këtë pozim të Ryvës është edhe prapavija mjaftë e bukur pranverore.