Fjalë Kyçe

Sa minuta duhet të prisni në pikat kufitare?

Sa minuta duhet të prisni në pikat kufitare?

Pritjet nëpër pikat kufitare janë shkurtuar.

Pritja më e gjatë për të hyrë në Kosovë është 5 minuta, derisa për të dalë duhet të presësh më së shumti 10 minuta.

Bazuar në të dhënat e Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, të publikuara sot, të gjitha pikat kufitare janë të lira dhe se hyrja dhe dalja mund të bëhet nga tre deri në 10 minuta.

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, gjithashtu bën të ditur se të gjitha rrugët janë të kalueshme.

Kufiri #Merdare: pritja është 5 deri 10 minuta për të hyrë në #Kosovë dhe 5 deri 10 minuta për të dalur. #Mirësevini #RrugëTëMbarë https://t.co/XoMk919jiB

Gepostet von Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar am Freitag, 17. Januar 2020

Kufiri #DheuiBardhe: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në #Kosovë dhe 5 deri 10 minuta për të dalur. #Mirësevini #RrugëTëMbarë https://t.co/t2hATUZmus

Gepostet von Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar am Freitag, 17. Januar 2020

Kufiri #Muçibabë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në #Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalur. #Mirësevini #RrugëTëMbarë https://t.co/szZCO3kEys

Gepostet von Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar am Freitag, 17. Januar 2020

Kufiri #Mutivodë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në #Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalur. #Mirësevini #RrugëTëMbarë https://t.co/HuXXYUVsNJ

Gepostet von Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar am Freitag, 17. Januar 2020