Fjalë Kyçe

Sarah dhe PM flasin rreth planeve për martesë

Sarah dhe PM flasin rreth planeve për martesë

Sarah dhe PM, janë njëri ndër çiftet më të preferuara të publikut shqiptar.

Kohëve të fundit, çifti janë në qendër të vëmendjes kur vjen puna tek martesa.

Së fundi, ajo ka hapur një pyetësor me ndjekësit, por këtë herë ka vendosur që t’ju përgjigjet partneri i saj, Dj PM me disa video.

Si çdo herë tjetër, të gjithë janë shumë kuriozë se kur do të martohet çifti.

E për këtë Dj PM e ka një përgjigje.

“Nuk e di, kur të vijë koha. Për momentin nuk është se e kemi bërë plan kështu që kur të vijë koha. Besoj që disa gjëra bëhen me kohën. Disa gjëra vërehen vetë. Por nuk e kemi menduar këtë pjesë, përkundrazi shumë shpesh tallemi me njëri-tjetrin “do të mbesim pa martuar”, ka thënë ai në video.