Fjalë Kyçe

S’do ta njihni, Blerona duket krejtësisht ndryshe në imazhin e fundit

S’do ta njihni, Blerona duket krejtësisht ndryshe në imazhin e fundit

Blerona Zeqiri vazhdon të rrëmbejë vëmendje me ndryshimet e saj.

Që nga moment kur ka humbur shumë kilogramë ajo po komentohet shumë me imazhet që po poston radhazhi, shkruan Kosovarja.

Me veshje transparente dhe gjithmonë provokuese Blerona me të vërtetë duket si një femër tjetër, që vështirë të njihet.

Shikojeni edhe ju imazhin e radhës.