Fjalë Kyçe

Sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu po merr pjesë në Mitingun e UEFA-s

Sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu po merr pjesë në Mitingun e UEFA-s

Sekretari i përgjithshëm i FFK-së, Eroll Salihu, po merr pjesë në Mitingun e UEFA-s, me të gjithë sekretarët e përgjithshëm të Federatave anëtare të UEFA-s, shkruan GazetaAlo

Gjatë këtij mitingu po diskutohet strategjia digjitale dhe komerciale e UEFA-s si dhe për sfidat dhe mundësitë.

Gjithashtu u diskutua edhe për të ardhmen e garave të organizuara nga UEFA, si dhe për përditësimin e ngjarjeve nga FIFA. /GazetaAlo