Fjalë Kyçe

Shala: Do të vazhdojë të jem zë i prodhuesve dhe gjithë qytetarëve të Kosovës

Shala: Do të vazhdojë të jem zë i prodhuesve dhe gjithë qytetarëve të Kosovës

Ministri në detyrë i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala, ka thënë se sektori i verërave dhe pijeve jo-alkoholike në Kosovë është ndër sektorët që po na bëjnë krenar në gjithë botën.

Shala, theksoi se përkrahja e këtyre prodhimeve vendore për pjesmarrje në panaire ndërkombëtare ka dhënë rezultate të jashtëzakonshme.

“Mbështetjen ndaj prodhuesve vendor NISMA do ta vazhdojë edhe në mandatin e ardhshëm, kurse unë do vazhdojë të jem zë i prodhuesve, përpunuesve dhe gjithë qytetarëve të Kosovës”, ka deklaruar Shala.

https://www.facebook.com/OfficialEndritShala/videos/373973250191680/