Fjalë Kyçe

Shala: Kënaqësi të takosh bashkëpunëtor të vjetër për të shkëmbyer ide të reja të suksesit

Shala: Kënaqësi të takosh bashkëpunëtor të vjetër për të shkëmbyer ide të reja të suksesit

Kandidati për deputet nga PDK, Ferat Shala edhe gjatë vikendit vazhdon të takoj qytetarë dhe bashkëpunëtorë të vjetër për të shkëmbyer ide të reja për punët dhe sukseset që i presin në ditën e zgjedhjeve dhe pas 6 tetorit më tej.

Ky është postimi i Shalës:

“Edhe vikendet me punë e kanë kënaqësine e vet kur takon bashkëpunëtorë e bashkëpartiakë të vjetër, për të shkëmbyer ide të reja për suksese të radhës”.

#PDK112 #FeratShala31