Fjalë Kyçe

SHBA u ndalon hyrjen këngëtarëve kosovarë

SHBA u ndalon hyrjen këngëtarëve kosovarë

Disa këngëtarë shqiptarë, në njëfarë forme mashtruan shtetin amerikan.

Ata shkuan atje me viza turistike, ndërkohë që fituan nga mbajtja koncerteve. Për këtë arsye ambasada amerikane tani u ka vënë ndalesë të përkohshme dhe nuk u jep viza.