Fjalë Kyçe

Shemben disa copa betoni nga një banesë në sheshin “Zahir Pajaziti”, ndërhyjnë zjarrfikësit

Shemben disa copa betoni nga një banesë në sheshin “Zahir Pajaziti”, ndërhyjnë zjarrfikësit

Dy automjete të zjarrfikësve dhe shumë pjesëtarë të kësaj njësie emergjente janë parë në hyrje të sheshit “Zahir Pajaziti” në Prishtinë.

Ata kanë asistuar në sigurinë e qytetarëve pasi disa copa betoni janë shembur në një ndërtesë të afërt.

Zjarrfikësit kanë rrethuar vendin me shirita ndërkohë që janë larguar copat e betonit.

Në vendin e ngjarjes kanë dalur edhe Policia e Kosovës