Fjalë Kyçe

Mjeku nuk arriti ta ndihmonte, nëna gjen ilaçin te miket në internet

Mjeku nuk arriti ta ndihmonte, nëna gjen ilaçin te miket në internet

Një nënë që kishte një fëmijë me ekzemë ka zbuluar sesi rastësisht ilaçin çudibërës. Fëmija i saj ishte në një gjendje aq të rëndë në lëkurën e tij, kështu që ajo as nuk mund ta përqafonte.
Nëna ka bërë të ditur se fëmija është shëruar me një locion që përdoret për tretmane estetike që njihet si yndyrë ‘që të ndryshon jetën’.

Prindërit Pui dhe Danny, nga Borehamwood në Hertfordshire, shpjeguan se si djali i tyre Alex Tsui ishte vetëm tre muaj më parë, kur ai zhvilloi një njollë të lëkurës mbi ballin e tij, e cila u përhap pastaj shpejt në të gjithë fytyrën e tij.

Ata provuan çdo gjë nga vaji i kokosit deri në infuzionet e çajit me mente për të qetësuar gjendjen e lëkurës, por asnjë ilaç nuk jepte efekt më shumë se disa ditë, kështu që ata vendosën të vizitojnë një mjek specialist që përshkruan steroidet.

Ndërsa arritën që ta mbanin ekzemën nën kontroll, ata ishin të etur për të gjetur një zgjidhje afatgjate dhe kështu gjetën një kurë të mrekullueshme me një kosto prej 8 euro nga Skin Salvation.

‘Shumë prej nënave ma kishin rekomanduar atë,’ tha Pui. “E kam porositur atë në internet dhe e kam provuar atë te djali im Alexi. Lëkura e tij u përmirësua brenda një jave. Skuqja po largohej, ishte më pak e thatë dhe dukej e shëndetshme. Brenda dy javëve të përdorimit të tij çdo ditë, lëkura e Alexit ishte vërtet normale. Tani ju nuk mund ta dini se ai kishte ekzema. ‘