Fjalë Kyçe

Shfaqet sërish një arushë në Dragash, publikohen pamjet

Shfaqet sërish një arushë në Dragash, publikohen pamjet

Në arushë është shfaqur sërish në qytetin e Dragash.

Një qytetar ka incizuar dhe ka publikuar momentin kur arusha lëviz në rrugën Pllanjik – Kosavë në Obojë të Dragashit.

Ndryshe, prania e arushave në zonën e Opojës së Dragashit kohëve të fundit është në rritje.

Gjithashtu, vlen të theksohet se përkundër pranisë së shtuar të këtyre kafshëve, nuk raportohet se ato kanë shkaktuar ndonjë dëm në këtë zonë.