Fjalë Kyçe

Shpërndahen 600 kontejnerë të mbeturinave në Obiliq

Shpërndahen 600 kontejnerë të mbeturinave në Obiliq

Kryetari i komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi ka njoftuar se drejtoria për Mbrojtje të Mjedisit fillojë furnizimin me kontejner.

“DMM fillojë fazën e parë të furnizimit me kontejner për ekonomitë familjare, në fshatrat Mazgit i ulët dhe Mazgit i lartë. DMM do të vazhdojë ditëve tjera me fshatrat tjera të komunës, ku për këtë kontratë janë gjithsej 600 copë kontejner, ndërsa DMM ka planifikuar edhe me donatorët që të vazhdojë deri në përfshirjen e tërë territorit të komunës me kontejner, duke bërë kështu kujdes ndaj mjedisit dhe lehtësira për qytetarët”, ka shkruar ai në Facebook.