Fjalë Kyçe

Shqipëri, dy të rinj humbin jetën pas rrëzimit në greminë

Shqipëri, dy të rinj humbin jetën pas rrëzimit në greminë

Dy të rinj janë gjetur të pajetë në fshatin Buzhalë të Pukës.

Ata gjendeshin prej dy ditësh në stane, me bagëti, e për fat të keq nuk kanë mundur të kthehen në shtëpi.

Edhe pse shkaqet dhe rrethanat e vdekjes së tyre janë ende të paqarta, teksa nga policia nuk jepet ende asnjë informacion, dyshimet e para të çojnë te rrëzimi i tyre në greminë si pasojë e erërave të forta.

Pritet tashmë ndërhyrja e policisë dhe ekspertëve mjekoligjorë për të mësuar detaje të mëtejshme, sikurse edhe identitetin e dy të rinjve.

Problematikë në zonë mbetet komunikimi, për shkak se nuk ka mbulim me valë telefonike.