Fjalë Kyçe

Shqipëria do të garojë në natën e dytë të gjysmë finales në Eurovision

Shqipëria do të garojë në natën e dytë të gjysmë finales në Eurovision

Është hedhur shorti për garën evropiane të këngës “Eurosong”, e cila do të mbahet në Tel Aviv.

Shqipëria do të garojë në natën e dytë të gjysmë finales, e cila do të mbahet më 16 maj 2019, dhe përfaqësohet nga Jonida Maliqi me këngën “Kthehu tokës”.

https://www.youtube.com/watch?v=-vZDCw9Pedw