Fjalë Kyçe

ShSKUK: Në trajtim 150 pacientë, 62 të konfirmuar me COVID-19

ShSKUK: Në trajtim 150 pacientë, 62 të konfirmuar me COVID-19

Në klinikat COVID në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim janë 150 pacientë, 62 prej tyre të konfirmuar me COVID-19, pozitivë, 103 me oksigjenoterapi dhe katër në gjendje të rënduar shëndetësore.

Klinika e Gjinekologjisë dhe Klinika e Pediatrisë kanë raportuar se nuk kanë asnjë pacientë në repartet e COVID-19.

Në QKUK janë të shtrirë 95 pacientë, 32 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë, 3 në gjendje të rënduar dhe 69 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave:
Klinika Infektive, 28 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 67 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 55 pacientë:
1 në gjendje të rënduar
30 të konfirmuar pozitivë
34 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme:
Spitali i Prizrenit, 5 pacientë
Spitali i Gjakovës, 9 pacientë
Spitali i Pejës, 19 pacientë
Spitali i Gjilanit, 9 pacientë
Spitali i Ferizajt, 3 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 5 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 5 pacientë.