Fjalë Kyçe

Shtetaset e Shqipërisë të cilat kërkonin lëmoshë deportohen nga Kosova

Shtetaset e Shqipërisë të cilat kërkonin lëmoshë deportohen nga Kosova

Gjashtë shtetase të Shqipërisë, me nacionalitet rom, janë deportuar nga Kosova me vendim të gjykatës.

Policia e Kosovës ka njoftuar se i ka takuar të dyshuarat dhe dy fëmijë, duke kërkuar lëmoshë në vend publik.

Përkatësisht, ata janë ndaluar në sheshin “Adem Jashari”, në Lipjan.