Fjalë Kyçe

Shyhrejta me re e vajza sërish në dasmë, kaq bukur janë rregulluar ju lën pa fjalë

Shyhrejta me re e vajza sërish në dasmë, kaq bukur janë rregulluar ju lën pa fjalë

Familja e Shyhretes në aheng

Aktivitetet e tyre janë gjithmonë lajme kryesore në faqen rozë.

Duke filluar nga këngëtarja Shyhrete Behluli e deri te fëmija i tyre i vetëm Matini, familja Behluli komentohen për çdo lëvizje që bëjnë, shkruan “Kosovarja”.

Përveç përditshmërisë që e shfrytëzojnë maksimalisht, nuk u kalon javë pa marrur pjesë në ndonjë event dasmor.

Sot, është vajza e saj Gresa e cila ka lëshuar disa foto në rrjetin e saj social Instagram ka lëshuar disa foto direkt nga dasma, e kompletuar me familjen e saj.

Por pa dyshim janë gjinia femërore ato që po ua marrin anën, Shyhretja së bashku me vajzën dhe nusen po shkëlqejnë me fustanat e tyre.

Por, është nusja Learta ajo që veçohet në mesin e tyre.