Fjalë Kyçe

Si po zhvillohet vaksinimi mobil? (VIDEO)

Si po zhvillohet vaksinimi mobil? (VIDEO)

Stafi shëndetësor nëpër gjithë vendin po vazhdon vaksinimin nëpër shtëpi për personat që nuk kanë mundësi të shkojnë deri në qendrën më të afërt të vaksinimit.

Në këtë grup bëjnë pjesë të moshuarit, personat me aftësi të veçanta e të tjerë.

Klan Kosova përcolli të martën ekipin mobil të Qendrës së Mjekësisë Familjare në Rahovec, ku tashmë rreth 300 persona janë imunizuar nëpër shtëpitë e tyre, dhe iu sjell detajet në kronikën e mëposhtme.