Fjalë Kyçe

Si u “harrua” plaku i shëndosh në psikiatri qe katër muaj?

Si u “harrua” plaku i shëndosh në psikiatri qe katër muaj?

Tash e katër muaj në Klinikën e Psikiatrisë, po mbahet një person i cili është shëndosh e mirë.

Ai është harruar nga të afërmit e institucionet dhe askush nuk po interesohet për të.

Këtë e konfirmon Drejtori i Psikiatrisë, Shaban Mecinaj, në një intervistë për gazetën inFokus.

Mecinaj, në këtë video intervistë flet edhe për shkaqet se përse braktisen personat e sëmurë mental nga familjet.

Në videon më poshtë mund të gjeni detaje të shumta për problemet psikike:

https://www.facebook.com/gazetainfokuss/videos/2154830787917426/