Fjalë Kyçe

Soni Malaj flet për prapaskenat e festivalit: Isha e ngarkuar emocionalisht

Soni Malaj flet për prapaskenat e festivalit: Isha e ngarkuar emocionalisht

Soni Malaj ka marrë pjesë në Festivlin e Fundvitit në RTSH me këngën “Më e fortë”. Madje gjatë netëve të Festivalit ajo u përfol edhe si pretendete për ta fituar.

“Thumb” ka qenë në backstage- në natën finale të Festivalit për të biseduar nga afër me personazhet pjesëmarrës.

Një ndër këto personazhe ka qenë edhe Soni Malaj. Teksa gazetarja e ka pyetur për pjesëmarrjen e saj si dhe për faktin që flitej si fituese Soni ka thënë:

“Të gjithë e dimë që festivali i madh është shumë i vështirë. Ta them me siguri të plotë që shumë prej mamave të këngëtarëve kanë qenë me ilaçe. Mami im ka qenë me zemër, sot ka qenë në spital dhe kam qenë shumë e ngarkuar emocionalisht”.

https://www.youtube.com/watch?v=wUr8xWlB_xE