Fjalë Kyçe

Soni Malaj garon në RTSH me këngën “Më e fortë”

Soni Malaj garon në RTSH me këngën “Më e fortë”

Soni Malaj do të marrë pjesë në festivalin e 57-të të këngës në RTSH.

Këngëtarja Soni Malaj e ka publikuar këngën ‘’Më e fortë’’ dhe pikërisht ky projekt vjen në kuadër të festivalit të RTSH-së.

Ndër garuesit që do të jenë edhe Eliza Hoxha me këngën ‘Peng’ dhe Jonida Maliqi me atë ‘’Ktheju tokës’’.