Fjalë Kyçe

Sot Kuvendi shqyrton raportin vjetor të Bankës Qendrore të Kosovës

Sot Kuvendi shqyrton raportin vjetor të Bankës Qendrore të Kosovës

Në Kuvendin e Kosovës do të mbahet mbledhja e Komisionit për Buxhet dhe Transfere ku do të shqyrtoj raporti vjetor të Bankës Qendrore të Kosovës.

Po ashtu, në këtë Komision si pikë e rendit të ditës është shqyrtimi në parim i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Financimin e Subjekteve Politike të ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin 04/1-058, Ligjin 04/L-122 si dhe Ligjin 03/L-073 për Zgjedhje të Përgjithshme në Kosovë, i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin 03/L-256.

Mbledhja e Komisionit do të mbahet në ora 13:00.