Fjalë Kyçe

Sot shënohen 188 raste me COVID-19

Sot shënohen 188 raste me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës njofton se sot janë shënuar 188 raste të reja me COVID-19!

Po ashtu, gjatë 24 orëve të fundit janë shëruar edhe 142 persona.

Rastet pozitive janë nga:

komuna Prishtinë 28 raste,

komuna Ferizaj 21 raste,

komuna Pejë 21 raste,

komuna Podujevë 20 raste,

komuna Mitrovicë 19 raste,

komuna Gjilan 11 raste,

komuna Fushë Kosovë 9 raste,

komuna Gjakovë 9 raste,

komuna Prizren 9 raste,

komuna Vushtrri 8 raste,

komuna Skenderaj 5 raste,

komuna Deçan 4 raste,

komuna Drenas 4 raste,

komuna Lipjan 4 raste,

komuna Viti 4 raste,

komuna Klinë 3 raste,

komuna Zubin Potok 3 raste,

komuna Kamenicë 2 raste,

komuna Rahovec 2 raste, dhe me nga një rast komunat Obiliq dhe Shtime.