Fjalë Kyçe

Sot shqyrtohet ratifikimi i marrëveshjes ushtarake ndërmjet Kosovës dhe Turqisë

Sot shqyrtohet ratifikimi i marrëveshjes ushtarake ndërmjet Kosovës dhe Turqisë

Qeveria e Kosovës të martën do të mbajë mbledhje ku në rend dite janë një sërë pikash për shqyrtim e miratim.

Në mesin e tyre është edhe shqyrtimi i ratifikimi të marrëveshjes kornizë ushtarake ndërmjet Kosovës dhe Turqisë.

Ekzekutivi do të shqyrtojë Projektligjin për Provimin e Maturës Shtetërore, kërkesën e Ministrisë së Administrimit dhe Pushtetit Lokal për ndarjen e mjeteve për subvencionimin e ndërtimit të shtëpive për pjesëtarët e komunitetit pakicë në katër komunat veriore, e disa pika të tjera.