Fjalë Kyçe

Teuta me një apel prekës

Jo rrallë herë ndodhë që të kemi reagime të ndryshme nga ajo lidhur me ngjarjet që ndodhin në vendin tonë.

Edhe këtë radhë, aktorja e njohur, Teuta Krasniqi bëri jehonë mediatike lidhur më një çështje mjaft të ndjeshme për të gjithë, shkruan Kosovarja.

E deklarata e fundit që nxit reagime të shumta nga shkrimi i saj ishte çështja për fëmijët e komunitetit romë.

Më saktësisht ajo shprehi një dhembshuri të madhe për ta se si po harrohen nga të gjithë dhe i sheh qysh nga mosha 2 vjeçare nëpër rrugët e kryeqytetit duke kërkuar lëmoshë.

E, apeli kryesor i saj ishte që këtë dukuri mos të shohim si diçka normale sepse nuk dallojnë asgjë nga nacionalitetet e tjera dhe se duhet ti shohim e ti trajtojë sikur të gjithë fëmijët tjerë.

Kjo nuk është hera e parë që aktoren e shohim me postime të tilla, pasi që njihet si një person shumë i ndjeshëm në lidhje me këto raste.