Fjalë Kyçe

Thaçi dekoron kreatoren Blerina Kllokoqi-Rugova

Thaçi dekoron kreatoren Blerina Kllokoqi-Rugova

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka dekoruar kreatoren Blerina Kllokoqi Rugova me Medaljen Presidenciale të Meritave, për kontributin e dhënë në fushën e artit, shkruan GazetaAlo.

“Me Medaljen Presidenciale të Meritave, sot e dekorova Blerina Kllokoqi-Rugovën për kontributin e dhënë në fushën e artit. Gërshetimi i së bukurës me kërkesat kulturore dhe sociale në veshjet që dizajnon kreatorja e modës Blerina Kllokoqi-Rugova reflektojnë më së miri në sukseset që ajo ka arritur brenda dhe jashtë vendit.” ka shkruar Thaçi në Facebook.

Postimi i tij i plotë:

Me Medaljen Presidenciale të Meritave, sot e dekorova Blerina Kllokoqi-Rugovën për kontributin e dhënë në fushën e artit. Gërshetimi i së bukurës me kërkesat kulturore dhe sociale në veshjet që dizajnon kreatorja e modës Blerina Kllokoqi-Rugova reflektojnë më së miri në sukseset që ajo ka arritur brenda dhe jashtë vendit. Kreatorja Blerina Kllokoqi-Rugova është ndër shembujt më të mirë për hapësirën që ofron Kosova për zhvillimin e talentit në këtë fushë.