Fjalë Kyçe

Thaçi: Kosova nuk guxon ta rrezikojë partneritetin me SHBA-në

Thaçi: Kosova nuk guxon ta rrezikojë partneritetin me SHBA-në

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, tha se ka pasur disa takime të suksesshme në SHBA.

Thaçi foli për raportet e fundit mes Kosovës dhe Serbisë. I pari i vendit porositi institucionet e Kosovës, duke thënë se nuk guxojmë ta rrezikojmë partneritetim me Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

“Adresë tjetër Kosova nuk ka të sinqertë mbështetëse, përpos Shteteve të Bashkuara të Amerikës”, ka thënë Thaçi për RTV21.

Kosova duhet të ruaj dhe kultivojë këtë bashkëpunim të ngushtë.