Fjalë Kyçe

“Ti je racist”, “Ti je fundërrinë” – debat i fortë mes Ganiut dhe Lindës

“Ti je racist”, “Ti je fundërrinë” – debat i fortë mes Ganiut dhe Lindës

Një debat i ashpër është zhvilluar mbrëmë në mes dy banorëve të Big Brother VIP Kosova, Ganiut dhe Lindës.

Përveç akuzimeve ndaj Lindës nga Ganiu si “mgjitorkë” e “sehirbaze”, ai e ka quajtur atë edhe “fundërrinë” e “femër e ulët”.

Ndërsa Linda i ka thënë se ai është “homofob” dhe “racist”.