Fjalë Kyçe

U aksidentua në dhjetor të vitit të kaluar, kërkohet ndihmë për Valon Qelën

U aksidentua në dhjetor të vitit të kaluar, kërkohet ndihmë për Valon Qelën

Valon Qela është aksidentuar më 29 dhjetor të vitit që e lam pas, në aksin rrugor Ferizaj-Prishtinë. Ai ka pësuar lëndime të mëdha trupore dhe vazhdon të jetë pa vetëdije. Valoni është 29-vjeç dhe është baba i një fëmije

Familja po apelon për ndihmë financiare, pasi shpenzimet për trajtimin e gjendjes së tij shëndetësore janë të mëdha.

Detajet në FOTO: