Fjalë Kyçe

Universiteti i Prishtinës njofton se kur do të mbahen provimet e janarit

Universiteti i Prishtinës njofton se kur do të mbahen provimet e janarit

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, në mbledhjen e mbajtur sot, diskutoi çështjen e organizimit të afatit të provimeve të janarit në njësitë akademike të UP-së

Në këtë takim, senatorët u pajtuan që nga e hëna, 4 shkurt 2019, të filloj procesi i organizimit të provimeve.

Provimet e afatit të janarit do të mbahen prej 6 shkurtit deri më 28 shkurt.

“- SEMS-i për paraqitje të provimeve do të jetë i hapur në datat 4 dhe 5 shkurt 2019;

– Mbajtja e provimeve nga data 6 shkurt 2019 deri me 28 shkurt 2019 (përjashtim nga këto data bëjnë ditët e festave zyrtare).

Si rrjedhojë e kësaj, obligohen dekanët e njësive akademike që të riorganizojnë datat e provimeve për javët e humbura, sipas specifikave të njësive përkatëse.

Po ashtu, informoheni se semestri veror për vitin akademik 2018-2019 në UP fillon me datë 25 shkurt 2019”, thuhet një njoftimin e UP-së.