Fjalë Kyçe

Usher nuk ha kurrë bukë të mërkurave dhe kjo është arsyeja

Usher nuk ha kurrë bukë të mërkurave dhe kjo është arsyeja

Usher ka një zakon interesant dietik.

Artisti 45-vjeçar foli për rutinën e tij të ushqimit në një intervistë të fundit, duke përfshirë arsyen se pse ai nuk ha bukë kurrë të mërkurave.

“Unë agjëroj, jo për qëllime fetare, por është diçka që e praktikonte gjyshja ime”, tha këngëtari.

“Agjëroj të mërkurën. Zakonisht përpiqem të filloj rreth orës 23:00, një ditë më parë – pastaj gjithë ditën të mërkurën pa ngrënë, pos ujit”.

Në ditë të tjera të javës, Usher tha se ha lloje të ndryshme të ushqimeve.