Fjalë Kyçe

Vasfije Krasniqi sot dëshmon para Kongresit Amerikan për tmerret që përjetoi gjatë luftës në Kosovë

Vasfije Krasniqi sot dëshmon para Kongresit Amerikan për tmerret që përjetoi gjatë luftës në Kosovë

Vasfije Krasniqi-Goodman, viktimë e dhunës seksuale gjatë luftës rrëfimin për tmerrin që e përjetoi do ta tregojë sot në Kongresin Amerikan.

Kongresi Amerikan do të mblidhet për të diskutuar për viktimat e dhunës nga lufta e fundit në Kosovë.

Në këtë vend drejtësi për këto viktima do të kërkojë edhe ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga.

Kongresistëve do t’iu drejtohet edhe Ilir Bytyqi – vëllau i Yll, Agron dhe Mehmet Bytyqit.