Fjalë Kyçe

Vazhdon greva e shërbyesve civil

Vazhdon greva e shërbyesve civil

Këshilli grevist i shërbyesve civil ka njoftuar se greva njëorëshe do të vazhdojë edhe sot, në të njëjtën kohë që është mbajtur dje, nga ora 10:00 deri në ora 11:00.

Sindikatat e shërbyesve civil kanë bërë thirre që të arrihet një kompromis dhe të bëhet nivelizim i pagave me sektorë të tjerë.

Komunikata e plotë: