Fjalë Kyçe

Vdekja e gruas pasi u alivanos në autobus – vjen reagimi i Trafikut Urban

Vdekja e gruas pasi u alivanos në autobus – vjen reagimi i Trafikut Urban

Ndërmarrja publike “Trafiku Urban” ka dhënë detaje lidhur me rastin e gruas së alivanosur brenda një autobusi, e cila më pas ka vdekur gjatë së shtunës.

“Në bazë të videoincizimeve të nxjerra nga kamerat e autobusit dhe raportit të punëtorëve që ishin në autobus, vërehet se qytetarja në fjalë ka hyrë në autobus së bashku me një qytetare tjetër nga dera e parë dhe është ulur në karrigen e parë në anën e djathtë të autobusit në krah me derën e hyrjes. Pasi që është ulur, qytetarja alivanoset dhe konduktori reagon menjëherë, duke ofruar ndihmë dhe njoftuar shërbimin e ndihmës së shpejtë, të cilët kanë arritur për 4 minuta në vendngjarje”, thuhet në njoftimin e ndërmarrjes.

Më tej thuhet se autobusi ka qenë i ndalur në stacion kur ka ndodhur rasti, ndërsa prezentë ishin rreth 17 qytetarë.