Fjalë Kyçe

Vdes kirurgu i mirënjohur, Refik Ramku

Vdes kirurgu i mirënjohur, Refik Ramku

Mëngjesin e sotëm ka vdekur profesori dhe mjeku kirurg i mirënjohur, Refik Ramku.

Lajmin për vdekjen e tij e kanë dhënë familjarë të tij.

Familja ka njoftuar se ceremonia e varrimit do të mbahet nesër me datën 23.02.2024 në ora 12:00 në varrezat e qytetit në Prishtinë.

Pamja ndërkaq do të mbahet në hotel Sirius me 24 dhe 25.02.2024 nga ora 09:00-17:00.

Mbledhja komemorative mbahet me 26.02.2024 në ora 09:00 në Dekanatin e Fakultetit të Mjekësisë.