Fjalë Kyçe

Vendimi për të mos i zëvendësuar orët e humbura po respektohet në disa komuna

Vendimi për të mos i zëvendësuar orët e humbura po respektohet në disa komuna

SBASHK-u po mban takim me kryetaret e SBASHK-ut nga të gjitha komunat.

Katër shkolla të Obiliqit po e respektojnë vendimin e ministrit Shyqyri Bytyqi në Pejë me përjashtim të një shkolle e cila punon pasi ka vendosur vetë kolektivi.

Në Klinë përfaqësuesi i SBASHK-ut thotë se kanë pasë shumë presion nga Drejtoria Komunale për Arsim për të mos shkuar në pushim pranveror por të mbahet mësimi, njofton Klan Kosova.

Ndërkaq komunat tjera të vendit kanë thënë se janë në pushim pranveror dhe se po e respektojnë vendimin e SBASHK-ut për të mos i zëvendësuar orët e humbura.

Komunat tjera përfshirë edhe Prishtinën thuhet se nuk punojnë dhe se janë në pushim pranveror.