Fjalë Kyçe

Vesa Lumës ia kërkojnë 800 dollarë?

Vesa Lumës ia kërkojnë 800 dollarë?

Tashmë të gjithë e dimë që këngëtaret e estradës janë në luftë më njëri-tjetrin se kush merr më shumë klikime në kanalin e njohur Youtube.

Kemi parë mënyra të shumta se si mund të blesh klikime.

Dhe së fundmi edhe këngëtarja Vesa Luma ka marrë një ofertë të tillë, personi në fjalë i ka kërkuar këngëtares 800 dollarë në këmbim të klikimeve.

Vesa ka publikuar mesazhet me djalin në fjalë dhe pranë fotos ajo është shumë kundër rreth kësaj oferte.

’Ndodh edhe kjo veç 800 dollarë…E kush mund të frymëzohet pas këtij mesazhi’ ka shkruar Vesa.