Fjalë Kyçe

Veseli: Në PDK bashkohen të guximshmit, të drejtit dhe miqtë e Kosovës

Veseli: Në PDK bashkohen të guximshmit, të drejtit dhe miqtë e Kosovës

Lideri i PDK-së, Kadri Veseli, pas vizitave në Has dhe Prizren, është ndalur edhe në tri fshatra të Drenasit.

Ai ka thënë se Partia Demokratike e ka guximin, e ka planin, e ka ekipin dhe rrugëzgjidhjen, si dhe i ka partnerët.

“Në Arllat, Gllanasellë dhe Nekoc të Drenasit, me mbështetës të palëkundur të Partisë Demokratike të Kosovës. Rruga e jonë për lirinë, pavarësinë, shtetndërtimin është e përbashkët që tri dekada. Jemi sërish bashkë, sepse ne kemi guximin. Ne kemi planin. Ne kemi ekipin. Ne kemi rrugëzgjidhjen. Dhe ne kemi partnerët. Votoni për Partinë Demokratike të Kosovës, sepse jemi shtëpia ku bëhen bashkë të guximshmit, të drejtit dhe miqtë e Kosovës. #PDK112”, ka shkruar Veseli.