Fjalë Kyçe

Vjedhje e rëndë në një xhami në Kaçanik

Vjedhje e rëndë në një xhami në Kaçanik

Gjatë ditës së djeshme policia e Kosovës është informuar se persona të panjohur me forcë kanë hyrë në një xhami në Kaçanik dhe kanë arritur të vjedhin para të gatshme, raporton Express.

Sipas raportit të policisë rasti është iniciuar si vjedhje e rëndë.

“Rr. Besnik Begunca, Kaçanik 02.06.2021 – 14:30. Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se perona të pa njohur me forcë kanë depërtuar në xhami dhe kanë vjedhur para të gatshëm”, thuhet në raporti n 24 orësh të policisë së Kosovës.