Fjalë Kyçe

Vogëlushi pesë muajsh nga Podujeva ka nevojë për ndihmë, ai ka lindur me një sëmundje të rëndë

Vogëlushi pesë muajsh nga Podujeva ka nevojë për ndihmë, ai ka lindur me një sëmundje të rëndë

Familja Statovci nga Podujeva kërkon ndihmën e juaj. Djali i tyre që ka vetëm 5 muaj e gjysmë që ka lindur ka një sëmundje të rëndë. Ai është diagnostifikuar me një infeksion viral në mushkëri.

Ai është duke qëndruar në spitalin Tirsova të Beogradit. Mesatarja e qëndrimit për një natë në atë spital ëshë 300 euro, ndërsa nuk dihet sa do zgjasë mjekimi i vogëlushit.

Ky është postimi i plotë nga familja Statovci:

Kemi nevoj per ndihmen tuaj, Djali jonë Uniku ( 5 muaj e gjymë ) tash e 3 muaj është i sëmurë, ku tash e 2.5 muaj është i shtrirë në Spitalin Tirsova të Beogradit. Mjekimi i tij filloj njeherë në QKUK-intenzivë të pediatrisë në Prishtinë, ku qëndroj 18 ditë, por pa rezultat, jemi detyru me marr rrugë jasht vendit, pasi qe ishin procedurat e gjata për me dergu dikun në Europ ishim të detyruar ta dergojm në spitalin Tirsova të Beogradit ku gjendet tash e 10 javë, dhe ende është në Stacionin intenzivë , atje është diagnostifikuar me një infeksion virusal në mushkri që quhet (Cytomegalovirus interstital pneumonia- CMV), pasi diagnoza i është vonuar deri sa e kanë zbuluar, tash edhe terapia nuk i ka dhan rezultatet e pritshme nga Mjekët, por është në përmirsim e sipër mirpo me hapa shumë të ngadalshëm. Deri tash, bashk me ndihmën e Familjarve, miqve e dashamirve ja kemi dal disi ti mbulojm kostot e Spitalit dhe mjekimit të Unikut (mesatarja e qëndrimit per një natë në Stacionin intenzivë të Spitalit të fëmijëve Tirsova në Beograd është 300€), por mbasi mjekimi deri tash zgjati 2 muaj e gjysmë dhe fatkeqsisht nuk e dim se edhe sa do të zgjat jemi detyruar të kerkojm ndihm te të gjithë populli

Allahu ju shpërbleft me Respekt:
Prindërit e Unikut
Valmir dhe Valdrina Statovci
dhe gjithë Familja Statovci
Valmir Statovci
BKT
Nr i Xhirollogaris : 1901573890321122
Iban : XK051901573890321122