Fjalë Kyçe

Votimi i Ushtrisë, mblidhet Këshilli i Sigurisë

Votimi i Ushtrisë, mblidhet Këshilli i Sigurisë

Gjatë orëve të mbrëmjes, një natë më parë (të mërkurën) nën drejtimin e kryeministrit Ramush Haradinaj është mbledhur Këshilli i Sigurisë së Kosovës, merr vesh KTV-ja.

Me pjesëmarrjen e një pjese të kabinetit qeveritar dhe përgjegjësve të organeve kryesore të sigurisë, në takim është diskutuar menaxhimi i situatës pas votimit të Ushtrisë në Kuvend.

Organet kryesore e kanë vlerësuar të qetë situatën.