Fjalë Kyçe

Votohet pro plotësimit dhe ndryshimit të Ligjit për themelimin e Fondit Kosovar për Garanci Kreditore

Votohet pro plotësimit dhe ndryshimit të Ligjit për themelimin e Fondit Kosovar për Garanci Kreditore

Deputetët e Kuvendi të Kosovës e kanë votuar Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për themelimin e Fondit Kosovar për Garanci Kreditore.

Kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca, njoftoi se me 61 vota pro është miratuar kjo pikë që ishte në kuadër të vazhdimit të kësaj seance plenare.

Pos kësaj, është miratuar edhe propozimvendimi i qeverisë për hartimin e planit hapësinor për Parkun Kombëtar “Sharri”.