Fjalë Kyçe

Vuçiq largohet nga Presidenca

Vuçiq largohet nga Presidenca

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq doli nga ndërtesa e Presidencës serbe në Beograd, njofton B92.

Para ndërtesës së Presidencës u mbajtën demonstrata kundër Vuçiqit dhe autoriteteve aktuale, ndërsa pjesa e mbledhur e demonstruesve u largua nga ajo pjesë pas orës 15.00, kp.

Demonstruesit kanë vazhduar drejt një stacioni policor në qendër të Beogradit dhe kërkuan që të lirohen të arrestuarit gjatë bastisjes së natës së kaluar në ndërtesën e televizionit shtetëror RTS.

Pas konferencës për shtyp të Vuçiqit rreth ndërtesës së Presidencës, protestuesit bën një mur të gjallë dhe prisnin Vuçiq të dilte dhe të bisedojë me ta.