Fjalë Kyçe

Vuçiq tregon se deri kur do të ketë paqe në Kosovë

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq ka deklaruar se ka guxim ta zgjidhë çështjen e Kosovës dhe se “paqe do të ketë gjithnjë derisa të mos sulmohen fizikisht serbë në Kosovë”, transmeton Koha.net.

“Paqe do të ketë gjithnjë derisa të mos sulmohen fizikisht serbët dhe derisa të mos fillohet me vrasjen e tyre. Këtë nuk do të mund ta duroja“, citon tv prva të ketë thënë Vuçiq.

Ai ka theksuar se Serbia e Kosova aktualisht ende nuk e kanë zgjidhjen.