Fjalë Kyçe

Xhafer Gashi në balotazh me Vetëvendosjen

Xhafer Gashi në balotazh me Vetëvendosjen

Ka përfunduar numërimi i votave në garën për të parin e komunës së Obiliqit.

Xhafer Gashi nga Iniciativa Qytetare dhe Halil Thaci i LVV-së do të garojnë në balotazhë.

Gashi ka marrë 48.25% të votave derisa kundërkandidati i tij 20%.

Kandidatët tjerë në garë për Oboliqin kanë marrë më pak se 10% të votave.