Fjalë Kyçe

Zeka thotë se Haradinajn po e vjedhin hajnat e vegjël

Zeka thotë se Haradinajn po e vjedhin hajnat e vegjël

Deputeti Milaim Zeka tha se kryeministrin Haradinaj po e vjedhin do hajna të vegjël.

“Po e vjedhin do hajna me lapsa, me flamuj. Dhe nëse kryeministri nuk i eliminon këta hajdutë të vegjël, paramendo çfarë bëjnë ata hajnat e mëdhenj”, tha deputeti Zeka.

Ai tha se ka pasur keqpërdorime edhe nga Qeveritë e kaluara duke përmendur këtu Qeverinë Çeku ku sipas tij në atë kohë në planin strategjik zhvillimor janë vjedhur 1.8 milionë euro.

“Mjetet e 1.8 milionë euro janë vjedhur nga Instituti Riinvest dhe kryeministri në atë kohë, Agim Çeku. Këtë e din më së miri Lumir Abdixhiku. Unë e kosnideroj nga ministrat më të ndershëm Bedri Hamza dhe Avdullah Hoti”, tha Zeka.

Sipas tij është jo e logjikshme që LDK dhe PDK të thërrasin seancë për keqpërdorime.