Fjalë Kyçe

Zhduket një 13-vjeçare nga Klina, babai i saj: Nuk është hera e parë që largohet nga shtëpia!

Zhduket një 13-vjeçare nga Klina, babai i saj: Nuk është hera e parë që largohet nga shtëpia!

Një prind ka njoftuar policinë se vajza e tij 13-vjeçare ka dal nga shtëpia, nga data 21 maj 2021 dhe akoma nuk është kthyer.

Sipas deklaratës së tij, nuk është hera e parë që e njëjta largohet nga shtëpia.

Njoftimi i plotë i policisë:

PERSON I ZHDUKUR/Fsh. Klinafc, Klinë, 21.05.2021 – 12:00. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se vajza e tij e moshës 13 vjeçare ka dal nga shtëpia dhe deri me tani nuk është kthyer. Sipas ankuesit, nuk është hera e parë që e njëjta largohet nga shtëpia.