Fjalë Kyçe

Zhduket një vajzë e mitur në Gjilan

Zhduket një vajzë e mitur në Gjilan

Një vajzë e mitur nga fshati Livoq i ultë i Gjilanit, është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Rastin e ka raportuar në polici babai i vajzës, i cili ka thënë se ajo ka dal nga shtëpia që nga data 25 korrik dhe nuk është kthyer më.

Ndwrkaq, njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.