Fjalë Kyçe

Zjarri në IML, Zëvendësministri i Drejtësisë del në vendin e ngjarjes

Zjarri në IML, Zëvendësministri i Drejtësisë del në vendin e ngjarjes

Ministria e Drejtësisë nuk i di tash për tash shkaqet që quan te shpërthimi i zjarrit brenda Institutit të Mjekësisë Ligjore.

Atje aktualisht është duke qëndruar zëvendësministri Blerim Sallahu për të kuptuar rreth situatës së krijuar, transmeton KlanKosova.tv

Në kumtesë theksohet se menjëherë pas pranimit të informatës për zjarr, te IML kanë shkuar ekipet e zjarrfikësve dhe policisë.

Ministria e Drejtësisë thotë se për zhvillimet e mëtutjeshme do të ketë njoftime.