Fjalë Kyçe

“Zogu i Tiranës” i akuzuar si tutor për prostitucion: Nuk detyrova askënd të bëjë diçka me dhunë

“Zogu i Tiranës” i akuzuar si tutor për prostitucion: Nuk detyrova askënd të bëjë diçka me dhunë

Në vitin 2019 Hermes Nikaj i njohur si ”Zogu i Tiranës” u arrestua nën dyshimet se siguronte vajzat për klientë në hotele dhe banesa të ndryshme në kryeqytetin shqiptarë.

”Isha me njerëzit e duhur në vendin e gabuar” u deklarua ‘’Zogu’’ në Klan Kosova.

Po ashtu shtoi se nuk ka detyruar askënd të punoi me dhunë.

Për këtë e më shumë, ndiqeni pjesën e intervistës më poshtë.